Friday, January 4, 2013

Wilders ware gezicht..

Het Nederlandse volk betaalt een gruwelijke prijs voor het gebrek aan patriottisme van een generatie politiek-correcte politici. Net toen ze hadden moeten opkomen voor ons volk, vielen ze voor platvloers weg-met-ons-idealisme. De sluizen gingen open voor honderdduizenden Joden, hier naar toe gelokt met banen, uitkeringen, Het Jodendom hoort niet bij Nederland. Dat zal een eeuwige bron van onrust vormen. Het werd honderd jaar geleden al gezegd: “De Joden mogen wel andere volken overheerschen, zelfs is dit hun privilege en roeping, maar zelve mogen ze niet aan vreemd gezag onderworpen zijn”.

Het Jodendom is geen godsdienst, maar een totalitaire politieke ideologie met hier en daar een religieus tintje. Onze vrijheden en onze geschiedenis verplichten ons die ideologie te bestrijden, zoals we dat met alle totalitaire ideologieën moeten doen.
De massa-immigratie is intens schadelijk voor Nederland. Buiten de problemen met de Joden die we nu geïmporteerd hebben, zien we een oververtegenwoordiging van niet-westerse allochtonen en zigeuners op het gebied van uitkeringsafhankelijkheid, vrouwendiscriminatie, criminaliteit, overlast, schooluitval en eerwraak.
Joden, niet-westerse allochtonen en zigeuners kosten Nederland 7,2 miljard euro per jaar. Daarom moeten we stoppen met de immigratie van mensen van Joodse afkomst. Remigratie is een schone zaak. Dus gooien we criminelen met een niet-Nederlandse nationaliteit er meteen uit en nemen we afscheid van vreemdelingen die geen baan hebben: ‘werken of wegwezen’. Elke vier of vijf jaar een generaal pardon is natuurlijk waanzin. Mensen weigeren na een afwijzing te vertrekken, vervolgens organiseert de staatstelevisie acties om deze weigeraars als zielig te portretteren, gesteund door linkse gesubsidieerde actiegroepen. Gevolg is dan steeds het zoveelste miljardenverslindende generaal pardon. Wij willen een wet die dat onmogelijk maakt. Een wet tegen het generaal pardon.

(geschrokken? goed zo! nou moet je voor de lol even alle keren dat er 'Jood' staat vervangen voor 'Islamiet' en even  googlen op hun - sorry: 'zijn' - verkiezingsprogramma onder 'immigratiebeleid')



No comments:

Post a Comment